Párbeszéd a kineziológiáról

– Milyen problémával fordulhatok kineziológushoz?!
– Bármivel… ha nehézséged adódik a párkapcsolatodban, a gyerekeddel, a munkáddal, a családoddal, a testeddel, a lelkeddel… vagy ha kérdéseid vannak, hogy hogyan tovább, ki vagy te, mire vagy képes, mire kevésbé… szóval, ha bármiért nem érzed magad jól a bőrödben, akkor nyugodtan fordulj kineziológushoz.

– Miért éppen hozzá, mit várhatok tőle?!
– Az ő segítségével magad fogsz rájönni, mi is a problémád, honnan gyökerezik, hogyan változtathatsz rajta.

– Mit ne várjak a kineziológustól?!
– Hogy megmondja, mit csinálj. Hogy varázsütésre – úgy hogy neked semmit nem kell tenned, semmivel nem kell szembenézned, semmit nem kell változtatnod – megoldja a problémáidat.

– Tulajdonképpen mi történik a kineziológusnál?!
– Kis beszélgetés, sok izomtesztelés, mert a tested fogja megmondani, hogy mi a jó neked, nem az elméd. Korrekciók… a legkülönfélébbek… olvasás, vizualizálás, mozgás, érintés, és egyéb gyengéd módszerek.

– Mennyi ideig tart egy kezelés, hány oldásra van szükség?
– 1-2 óráig tart egy oldás. Hogy hányszor „kell” jönni, azt is a tested mondja meg, de a te döntésed, hogy hányszor élsz a lehetőséggel.

– Tulajdonképpen mi a módszer alapja?!
– Az hogy testünk egy energiahalmaz, amiben ideális esetben akadálytalanul áramlik az információ, az erő, az akarat, az érzelem stb. Bizonyos események azonban megakaszthatják a testünk/agyunk bármely pontján ezt a szabad áramlást, és így nem tudjuk megvalósítani amire vágyunk, sorozatosan falakba, akadályokba, nehézségekbe ütközünk.
Ezeket az elakadásokat lehet oldani a kineziológia módszereivel, és lehet elérni újra a szabad létezés állapotát.

– És akkor most pontosítsuk, milyen problémával is jelentkezhetek a kineziológusnál… testivel vagy lelkivel?!
– Bármivel 🙂