Párbeszéd a kineziológiáról

– Milyen problémával fordulhatok kineziológushoz?
– Bármivel… ha nehézséged adódik a párkapcsolatodban, a gyerekeddel, a munkáddal, a családoddal, a testeddel, a lelkeddel… vagy ha kérdéseid vannak, hogyan tovább, ki vagy te, mire vagy képes, mire kevésbé… szóval, ha bármiért nem érzed magad jól a bőrödben, akkor nyugodtan fordulj kineziológushoz.

– Miért éppen hozzá, mit várhatok tőle?
– Az ő segítségével magad fogsz rájönni mi is a problémád, honnan gyökerezik, hogyan változtathatsz rajta.

– Mit ne várjak a kineziológustól?
– Hogy megmondja, mit csinálj. Hogy varázsütésre – úgy hogy neked semmit nem kell tenned, semmivel nem kell szembenézned, semmin nem kell változtatnod – megoldja a problémáidat.

– Tulajdonképpen mi történik a kineziológusnál?
– Beszélgetés, izomtesztelés… mert a tested is segít a megértésben, nem csak az elméd. Korrekciók… a legkülönfélébbek… mozgások, érintések, megértést segítő információk feltárása, vizualizálás és egyéb gyengéd módszerek.

– Mennyi ideig tart egy kezelés, hány oldásra van szükség?
– 1-2 óráig tart egy oldás. Hogy hányszor „kell” jönni, azt is a tested mondja meg, de a te döntésed, hogy hányszor élsz a lehetőséggel.

– Tulajdonképpen mi a módszer alapja?
– Az emberi testben ideális esetben akadálytalanul áramlik az életerő, a lélekben szabad a gondolat, az érzelem és az akarat. Bizonyos külső, belső történések azonban akadályozhatják a testünkben, lelkünkben ezt a szabad áramlást, és így nem tudjuk járni a saját utunkat, sorozatosan nehézségekbe, falakba ütközhetünk.
Ezeket az elakadásokat lehet oldani a kineziológia módszereivel, és lehet elérni újra a szabadabb létezés állapotát.

– És akkor most pontosítsuk, milyen problémával is jelentkezhetek a kineziológusnál… testivel vagy lelkivel?
– Bármivel 🙂